fbpx

VIDEO/ Animalele de la grădina zoologică din Tokyo pot fi admirate online

 VIDEO/ Animalele de la grădina zoologică din Tokyo pot fi admirate online
Susține Ecopresa, distribuie!

După închiderea porţilor sale publicului, animalele de la cea mai populară grădină zoologică din Japonia pot fi urmărite online sau pe reţelele de socializare, unde admiratorii postează zilnic fotografii şi clipuri care au devenit virale, relatează EFE, citat de Agerpres.

La grădina zoologică Ueno, cea mai veche din ţară, închisă la 29 februarie pentru a evita să devină un focar de contagiere cu noul coronavirus şi care va rămâne închisă până cel puţin pe 31 martie, ocupanţii săi pot fi urmăriţi online.

“Mă bucură să-l vă pe Lee Lee, cu aceeaşi energie”, “E la fel de drăguţ ca întotdeauna!” sunt câteva dintre comentariile la cel mai nou videoclip, avându-l ca protagonist pe emblematicul urs panda Lee Lee, care a primit peste 75.000 de vizualizări, în care acesta este văzut mâncând tacticos frunze de bambus.

Pe contul @UenoZooGardens sunt postate zilnic poze cu elefanţi, tigri sau urşi polari, însă nimeni nu-l poate eclipsa pe popularul Lee Lee.

Stârnesc furori mai ales imaginile în care ursul panda gigant este văzut hrănindu-se şi care sunt primite cu dovezi de dragoste şi gratitudine de admiratorii lui Lee Lee, care împărtăşesc la rândul lor aceste fotografii pe conturile lor.

Prin aceste imagini, parcul zoologic Ueno din Tokyo prezintă o imagine de aparentă normalitate şi arată starea bună de sănătate a animalelor, chiar dacă porţile sale sunt închise publicului.

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!