fbpx

UPDATE/ Forumul ONG-urilor de Mediu a fost amânat

 UPDATE/ Forumul ONG-urilor de Mediu a fost amânat
Susține Ecopresa, distribuie!

UPDATE. Organizatorii FORUMULUI ONG-urilor DE MEDIU anunță amânarea evenimentului în contextul situației epidemiologie din țară și a necesității de aplicare a măsurilor de siguranță pentru evitarea răspândirii infecției cu COVID-19. Astfel, evenimentul nu va avea loc în perioada indicată, fiind transferat pentru o altă dată, care va fi anunțată ulterior.

Știrea inițială.Timp de două zile ONG-urile de mediu se vor întâlni la Chișinău și vor discuta despre Apă și Deșeuri. Evenimentul se va desfășura în zilele de 20 și 21 martie și are ca scop de a scoate în evidență rolul fiecărui actor de a contribui, prin propria-i misiune, la crearea condițiilor pentru un mediu mai bun și la promovarea valorilor de mediu.

Astfel, invitații vor avea posibilitatea să participe la atelierele tematice de interes, care se vor organiza în cadrul Forumului ONG-urilor de mediu, Ediția 2020.

La eveniment sunt așteptați reprezentanții societății civile, autoritățile publice locale și centrale, partenerii de dezvoltare, donatorii, reprezentanții mass-media și toți cei interesați de calitatea mediului în Republica Moldova.

Singura condiție, este să se înscrie, în prealabil, accesând link-ul de mai jos și urmărind indicațiile: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdpjpJnbY22pfcjUqBAzMNLCqI14R6AHOG-P8cdyUKvuJVeOg/viewform

Ediția din acest an va fi dedicată temei legate de Apă și Deșeuri, urmărindu-se, totodată, asigurarea egalității de șanse cu evitarea discriminării în bază de gen și/sau situație socială, precum și asigurarea unui mediu propice dezvoltării durabile pentru comunitățile din Republica Moldova. Detalii suplimentare găsiți Aici.

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!