fbpx

Picnic într-o livadă de migdale

Susține Ecopresa, distribuie!

Doritorii de a descoperi produse autohtone sănătoase şi de a susţine turismul autohton sunt invitați în vizită la doi producători certificaţi Eco din Moldova. Vizitele  vor avea loc duminică 14 august şi…

Scopul evenimentelor este de a susţine producătorii eco autohtoni, care potrivit organizatorilor, din cauza lipsei de promovare, pierd piaţa de desfacere. Comunicarea directă între producătorul eco şi consumatorul final este considerat cel mai eficient mod de a dezvolta idei noi de producere, promovare şi comercializare de success.

În același timp participanții vor înţelege mai bine ce înseamnă produse eco certificate, care sunt beneficiile consumului lor, cum să le deosebească de cele false şi unde să le procure.

Detalii despre fiecare Picnic la Fermă şi înregistrarea la eveniment este posibilă on-line sau de pe pagina FB a organizatorilor Etno-Gastronomica.

Evenimentele denumite generic Picnic la Ferma Eco sunt o parte componentă a Campaniei EcoLocal, susţinută de către proiectul de caritate People in Need prin intermediul Agenţiei Cehe pentru Dezvoltare şi Cooperare.

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!