fbpx

Percepția jurnaliştilor privind problemele de mediu

 Percepția jurnaliştilor privind problemele de mediu

Cele mai importante cinci probleme de mediu, conform rezultatelor cercetării AJMTEM

Susține Ecopresa, distribuie!

Studiul „Percepția jurnaliştilor privind problemele de mediu, buna guvernare a mediului  şi accesul la informaţia de mediu” a fost realizat de AJMTEM – Asociația Jurnaliștilor de Mediu și Turism Ecologic din Republica Moldova -, în cadrul Proiectului „Agenda naţională de mediu: prin comunicare, spre o mai bună guvernare a mediului”.

În perioada 15 mai-15 iunie 2015, 57 de jurnaliști cu vârste cuprinse între 20 și 67 de ani, din diverse instituții media locale și naționale (TV, radio, presă scrisă, media online) din Republica Moldova, au răspuns la un chestionar cu întrebări deschise. Analiza rezultatelor oferă o înțelegere în profunzime a activităților desfășurare de jurnaliștii care difuzează informații domeniu, precum și relațiile lor cu principalele surse oficiale de informare pe această tematică.

Proiectul „Agenda naţională de mediu: prin comunicare, spre o mai bună guvernare a mediului” a fost finanțat de Uniunea Europeană, implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) și livrat de Programul de Granturi Mici al Facilității Globale de Mediu.

Viziunile, opiniile, poziţiile sau strategiile care se includ în această publicaţie nu neapărat reflectă opinia donatorilor.

Studiu_AJMTEM_2015: „Percepția jurnaliştilor privind problemele de mediu, buna guvernare a mediului şi accesul la informaţia de mediu”

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!