fbpx

Mașini electrice pentru turiștii din Budapesta

Susține Ecopresa, distribuie!

Vizitând Budapesta ai posibilitatea de a fi prietenos cu mediul înconjurător. Poți face acest fapt închiriind o mașină electrică și plimbând-te prin oraș fără a aduce prejudicii mediului. Mașinile pot…

În prezent Moove propune clienților săi două modele de automobile cu motor electric: «Renault Twizy» și «BMW i3».  «Renault Twizy» este un vehicul cu două locuri, perfect pentru călătorii individuale sau pentru cupluri.  Cu o singură încărcare mașina este capabilă să meargă până la 80 km. Totuși, dacă optați pentru mai mult spațiu și confort, compania vă propune un al doilea model «BMW i3». Mașina are capacitatea de patru locuri și acoperă o distanță de 160 de km. Luând în calcul că o călătorie prin Budapesta nu depășește 50km, atunci mașina poate circula câteva zile fără o reîncărcare. Viteza maximă este de 150km/h.

Totodată, pe lângă faptul că mașinile nu elimină gaze de eșapament, șoferii acestora se pot parca gratis. Un alt plus este design-ul vehiculelor atrăgător și confortabil. Organizatorii afirmă că turiștii vor fi încântați de posibilitățile pe care le oferă o călătorie cu mașina electrică.

Chiria pentru o zi este de 99 de euro, iar modelul «Twizy» poate fi arendat și pe oră. Cei acre iau în arenda mașina pentru câteva zile primesc reduceri. Pe site-ul companiei găsim și câteva variante de excursii și tururi a orașului gata pregătire.

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!