fbpx

Lansarea traseului turistic Deceniul Deportărilor din Basarabia

Susține Ecopresa, distribuie!

Jurnaliștii și bloggerii sunt invitați să participe  pe 6 iulie la turul de presă de prezentarea  a unui nou circuit turistic Deceniul Deportărilor din Basarabia. Lansat cu ocazia împlinirii a…

Circuitul turistic este un proiect social al Agenției de Turism Travel Point, în scopul promovării unui produs nou, care vine să țină aprinsă flacăra memoriei istorice ale neamului. „Circuitul  nu are conotație politică și nici un partid politic nu este implicat în acest proiect. Ideea de a lansa acest proiect, s-a născut din faptul că noua generație nu cunoaște istoria neamului nostru, prin ce au trecut buneii și străbuneii noștri”, spune Irina Miloș Ciurea.

Jurnaliștii și bloggerii care sunt interesați de a participa la turul de presă sunt invitați să transmită un MESAJ DE CONFIRMARE A PARTICIPARII la adresa ajmtem@yahoo.com până la data de 1 iulie 2016, ora 17.00, indicând instituția/blogul și datele de contact..

Datele privind locul și ora plecării pe traseu va fi comunicată suplimentar. Evenimentul este disponibil pe Facebook.

***

Asociația Jurnaliștilor de Mediu și Turism Ecologic din R. Moldova este partener media al evenimentului. Dacă vreți să includeți și instituția dvs. în lista partenerilor media, vă rugăm să ne comunicați acest lucru printr-un e-mail, la adresa ajmtem@yahoo.com. 

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!