fbpx

INVITAŢIE: „Schimb de experiență dintre ONG-uri – dezvoltăm comunităţile cu sprijinul GEF SGP Moldova”

 INVITAŢIE: „Schimb de experiență dintre ONG-uri – dezvoltăm comunităţile cu sprijinul GEF SGP Moldova”

Picii de la grădinița din Popeasca se încălzesc în perioada rece a anului cu biomasa mărunțită la tocătorul procurat din fondurile GEF SGP Moldova @AJMTEM

Susține Ecopresa, distribuie!

Programul de Granturi Mici al Facilității Globale de Mediu (GEF SGP), în colaborare cu Asociația Jurnaliștilor de Mediu și Turism Ecologic din Republica Moldova (AJMTEM), invită reprezentanţii organizaţiilor neguvernamentale interesate Atelierul şi vizita în teren „Schimb de experiență dintre ONG-uri – dezvoltăm comunităţile cu sprijinul GEF SGP Moldova”.

Evenimentul va avea loc la 24 iulie 2018, la Chișinău (Centrul Internaţional de Business “Le Roi”, et. 3, or. Chişinău, str. Sfatul Ţării 29), cu începere de la ora 10.00.

Scopul evenimentului este transferul de cunoştinţe şi experienţă între actualii şi potenţialii beneficiari de granturi, consolidarea parteneriatelor între ONG-uri, promovarea rezultatelor proiectelor GEF SGP Moldova.

Reprezentanții organizaţiilor neguvernamentale interesate de a participa la eveniment sunt rugaţi respectuos să confirme participarea prin completarea Formularului de  https://goo.gl/forms/Nm9ZdDfy99uP4XzE2, până la data de 23 iulie 2018, ora 12.00.

 Screenshot_2

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!