fbpx

În Laponia a fost dat start Campionatului de Îmbrățișări a Arborilor

 În Laponia a fost dat start Campionatului  de Îmbrățișări a Arborilor

Foto: Eat Shoot Drive

Susține Ecopresa, distribuie!

Al doilea Campionat Mondial de Îmbrățișări a Arborilor a luat start pe 13 august și se va încheia pe 28 august. Campionatul se desfășoară atât offline cât și online, în Laponia finlandeză, în orașul Levi. Anul acesta, rezidenții tuturor țărilor lumii, inclusiv a Rusiei, vor putea participa la aceasta și vor câștiga o excursie în Laponia pentru următorul Campionat, relatează nat-geo.ru.

Oricine din orice parte a lumii poate participa. Pentru a face acest lucru, trebuie să vă găsiți copacul preferat și să îl îmbrățișați strâns, să fotografiați procesul și să partajați această imagine cu alții. Fotografiile vor fi postate în aplicația HaliPuu’s Forest in Your Pocket. De asemenea, va afișa o hartă a copacilor îmbrățișați și a locurilor în care au fost făcute fotografiile.

cf7dc10b05dc480f8437b2dd3b2d1aa2.max-2000x1000-1

Cum să devii participant la Campionat în format online?

  • Încărcați o fotografie (fără videoclip) cu dvs. sau cei dragi și prietenii care îmbrățișează un copac, pe site sau postează fotografia pe Instagram și folosește hashtagurile # TreeHugging2021 și #HaliPuu. Cererile sunt acceptate până pe 28 august.
  • Specificați coordonatele geografice, astfel încât locația arborelui să fie identificată în aplicația HaliPuu’s Forest in Your Pocket. 
  • Spune-ne de ce ai vrut să îmbrățișezi acest copac și de ce ai avut o astfel de idee.

Juriul, inclusiv un lemnar, consilierul principal al Parcului Național Pallas-Yllästunturi, un expert în problemele pădurilor și un pictor, vor examina cu atenție toate fotografiile și vor selecta cea mai sinceră și creativă fotografie.

Câștigătorul campionatului online va fi anunțat pe 29 august, prin aplicația HaliPuu (https://happs.tv/@RiittaRW).

Premiu

Câștigătorul se va putea alătura concursului offline din pădurea HaliPuu anul viitor și va primi cadou și o călătorie pentru doi în Laponia!

Summerhug - HaliPuu.jpg

Campionatul offline implică lupta în trei discipline simultan:

Viteza. În prima etapă, participanții vor concura în cine va îmbrățișa mai mulți copaci într-o zonă dată în opt minute. Mai mult, fiecare copac va trebui îmbrățișat timp de cel puțin 5 secunde.

Sinceritate. În runda următoare, se va evalua modul în care atletul îmbrățișează mental un copac într-un minut.

Freestyle. În etapa finală, judecătorii vor evalua cât de creativi sunt participanții în procesul de îmbrățișare a copacilor pentru un minut.

Premiu

Câștigătorul din toate cele trei categorii va fi onorat cu prestigiosul titlu de Campion World Hug Tree Tree 2021 și va putea, de asemenea, să încerce celebrul Arctic Cocoon al lui HaliPuu.

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!