fbpx

Granturi mici pentru tineri – câștigă până la 20 mii lei

 Granturi mici pentru tineri – câștigă până la 20 mii lei
Susține Ecopresa, distribuie!

Asociația Obștească „Colaborare” anunță un concurs de granturi mici pentru tinerii din clasele superioare de liceu (9-12) și studenți.

Concursul are drept scop implicarea tinerilor în dezvoltarea unor idei inovatoare de eficientizare energetică și folosirea surselor regenerabile în comunitate sau instituția unde învață.

La concurs sunt invitați toți tinerii care au participat la seminarele de informare și au capacități de a completa formularul de aplicare și tabelul bugetului conform cerințelor îndrumarului pentru solicitanți.

Proiectele trebuie să fie relevante cerințelor și măsurabile și să poată fi realizate de un ONG local sau un grup de inițiativă în timp de 2 luni. În cazul grupurilor de inițiativă, Cererea de participare trebuie să fie aprobată de Directorul instituției de învățământ sau Primar.

Suma mini-grantului – până la 20 mii lei. Contribuția proprie sau a comunității nu trebuie să fie mai mică de 10% din suma bugetului.

Ideile de proiect pot fi trimise la A.O.„Colaborare”, până la 1 august 2017, pe adresa electronică: musteatagrig@gmail.com sau  pe suport de hârtie în plic la adresa: str. Independenței 79/12, or. Edineț. Pentru orice informație adițională, vă rugăm să telefonați la 069216827.

Formularele de aplicare și îndrumarul pot fi accesate la adresa: www.asociatiacolaborare.wordpress.com

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!