fbpx

FOTO/ O nouă ediție „Орёл и Решка”, filmată în Moldova. Primele imagini

 FOTO/ O nouă ediție „Орёл и Решка”, filmată în Moldova. Primele imagini

Foto: FB/Орёл и Решка

Susține Ecopresa, distribuie!

O nouă ediție a emisiunii de călătorii „Орел и решка” este filmată în Republica Moldova. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a show-ului, unde realizatorii spun că vocalistul formației rock Zdob și Zdub Roman Iagupov i-a ajustat să cunoască „sufletul moldovenesc”.

„Ce ne putea face să cunoaștem țara mai bine decât principala activitate a țării – vinificația”, scriu autorii emisiunii, menționând că unul dintre prezentatori a cunoscut vinificatorii care își prepară singuri vinul. Ediția promite a fi „demi-dulce!”, mai spun aceștia.

Din imaginile publicate, deducem că echipa de filmare a vizitat beciurile de la Cricova și Orheiul Vechi.

Moderatorii emisiunii sunt cântăreața de origine ucraineană-boliviană Michelle Andrádе și bloggerul din regiunea Dneprovsk Kirill Macașov. Potrivit conceptului emisiunii, prezentatorii vizitează diverse țări din lume. În fiecare episod, soarta acestora este determinată de monedă – ea este cea care decide care dintre ei va petrece weekendul cu un card nelimitat și își va permite tot ceea ce se poate doar visa și cine va petrece weekend-ul cu un rucsac și 100 $ în buzunar.

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!

Cristina Straton