fbpx

Festivalul Ziua Mediului se încheie la Chișinău cu iarmarocul EcoLocal și un concert susținut de Cristofor Aldea-Teodorovici Orchestra

 Festivalul Ziua Mediului se încheie la Chișinău cu iarmarocul EcoLocal și un concert susținut de Cristofor Aldea-Teodorovici Orchestra
Susține Ecopresa, distribuie!

Festivalul Ziua Mediului a ajuns la a patra săptămână și se încheie sâmbătă și duminică, 26-27 iunie, cu iarmarocul EcoLocal și un concert al Cristofor Aldea-Teodorovici Orchestra. 


Iarmarocul EcoLocal va avea un format extins – cu vânzări, activități, expoziții și odihnă, în atmosferă de sărbătoare. Vor fi produse eco și artizanale ale producătorilor locali, detergenți, produse de igienă și cosmetice ecologice, becuri LED, panouri solare etc; vizionări de film, quiz-uri, ateliere de compostare, ceramică etc; testarea calității apei, colectarea plasticului, tehnicii și bateriilor uzate, medicamentelor neutilizate etc. 

201986088_311515970631131_3296812793935933735_n


Iarmarocul va fi organizat sâmbătă între orele 9:00 – 16:00 și duminică, în intervalul 9:00 – 14:00, în scuarul complexului Kentford din Chișinău.


Ceremonia de încheiere oficială a celei de-a șasea ediții a Festivalului Ziua Mediului va avea loc sâmbătă, ora 11:00, în cadrul iarmarocului EcoLocal, cu participarea reprezentanților PNUD, Suediei, OMS, MADRM. 


Tot sâmbătă, seara, la ora 20:00, în Parcul Alunelul va avea loc și un concert de Ziua Mediului, susținut de Cristofor Aldea-Teodorovici Orchestra.


Participarea la iarmaroc și concert sunt gratuite. Mai multe detalii despre evenimente puteți găsi pe Pagina Ziua Mediului Moldova de pe Facebook. 

Amintim că Festivalul Ziua Mediului a ajuns la a șasea ediție și este organizat în acest an de Asociația Jurnaliștilor de Mediu și Turism Ecologic, în cadrul unui proiect finanțat de Programul de Granturi Mici GEF – PNUD și asistența financiară a Suediei, cu suportul Organizației Mondiale a Sănătății în Moldova, Programului Națiunilor Unite pentru Dezvoltare în Moldova, în parteneriat cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale şi Mediului și comunitatea de mediu.

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!