fbpx

Valeria Stoica va susține un concert live la Festivalul Ziua Mediului

 Valeria Stoica va susține un concert live la Festivalul Ziua Mediului
Susține Ecopresa, distribuie!

În acest an, Festivalul Ziua Mediului va culmina cu un concert live susținut de Valeria Stoica, interpreta originară din Republica Moldova și îndrăgită de publicul de pe ambele maluri ale Prutului. Valeria Stoica este o interpretă de muzică indie-pop și are o legătură profundă cu natura, majoritatea clipurilor ei video fiind filmate în sânul naturii. 

Originară din Republica Moldova, interpreta locuiește de mai mulți ani în București și a devenit extrem de populară datorită cântecelor sale indie (cu elemente rock, pop, folk), precum „Get Back”, „Just a Boy”, „Be My Friend” „Empty Air” etc. Aceste cântece au ocupat inclusiv poziții de top în clasamentele muzicale din Europa, Statele Unite și România.

Începând din 2019, Valeria Stoica a urcat pe marile scene din România, inclusiv în cadrul festivalului Electric Castle, alături de nume mari, precum Florence and the Machine, 30 Seconds to Mars, The Vaccines și alții. De asemenea, a fost invitată să deschidă concerte pentru Jacob Lee în București și Lucy Dacus în Dortmund.

Recent, imaginea Valeriei Stoica a fost prezentată pe un panou publicitar în celebrul Times Square din New York, în calitate de „equal ambassador” (ambasadoare a egalității) pentru România, în cadrul platformei de streaming Spotify.

Valeria Stoica este autoarea pieselor pe care le interpretează. Acestea sunt de stare, din inimă, iar cântăreața spune că se inspiră din… natură (despre care inclusiv amintește și cântă în versurile sale).

Pe 10 iunie, în Parcul Valea Morilor, veți putea cunoaște zeci de organizații, afaceri verzi și instituții din domeniu, care se vor alătura într-o expoziție tematică specială la Festivalul Ziua Mediului. Vor fi plante, colecții de insecte și fosile, echipamente și soluții din sectoarele energie verde, agricultură, calitatea aerului, reciclare etc. De asemenea, vor avea loc diverse ateliere, discuții, jocuri, quiz-uri pentru adulți și copii, toate având o tangență directă cu tema mediului.

Mai mult, la eveniment vor fi puncte de testare a apei, de colectare a medicamentelor expirate, a tehnicii și bateriilor uzate.

Pe lângă expoziție și activități, festivalul va include și zone amenajate pentru relaxare (cu hamace și bean bag-uri), socializare și distracții. Va fi inaugurat și un iarmaroc cu produse prietenoase mediului.

Mai multe informații despre Ziua Mediului găsiți pe pagina evenimentului.

CITEȘTE ȘI: Ziua Mediului, la o nouă ediție. Cel mai important eveniment dedicat naturii va fi organizat în Parcul Valea Morilor

Evenimentul este organizat de Asociația Jurnaliștilor de Mediu împreună cu comunitatea de mediu din Republica Moldova, beneficiind de sprijinul Suediei, Programului Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD Moldova), Organizației Mondiale a Sănătății (OMS Moldova), Ministerului Mediului și Delegației Uniunii Europene în Moldova.

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!

Ana Raileanu