fbpx

Eco Școala „Energel” și-a deschis ușile pentru 55 de tineri

Susține Ecopresa, distribuie!

Timp de 12 zile, 55 de tineri și copii din toate regiunile țării vor învăța să fie prietenoși cu mediul înconjurător la eco-școala de vară „Energel-2016”.

Organizatorii  au pregătit un program interactiv și educativ pentru tinerii ecologi. Aceștia vor avea parte de sesiuni de instruiri ce ține de desfășurarea și promovarea evenimentelor eco. Tematicile date vor fi studiate în cadrul trening-urilor: „Cum să desfășurăm acțiuni și campanii” și „Cum să  încadrăm activitățile noastre în Social Media “. Ca urmare a instruirii participanții școlii vor pregăti și desfășura acțiuni ecologice în satul Dănceni, alcătui și înscena povești ecologice etc. 

De asemenea programul taberei include și master class-uri  creative unde vor învăța cum să transforme sticlele obișnuite în vaze originale, iar firele de ață colorate în brățări ale prieteniei.

Element important sunt și excursiile la monumentele naturii, remarcabile ale Moldovei. Totodată, tinerii și copii își vor măsura forțele la întreceri turistice și sportive. Iar pentru odihnă activă vor organiza concerte, unde își vor demonstra talentele, vor privi filme și se vor bucura de un stil de viață sănătos.

Școala de vară „Energel-2016” se desfășoară al cincilea an la rând și este organizată de CR „Gutta-Club” în cadrul proiectului „Energie și Biomasă”. Proiectul Energie şi Biomasă în Moldova este finanţat de Uniunea Europeană şi co-finanţat, implementat de PNUD Moldova.

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!