fbpx

DOC/ Planeta copiilor- carte cu povești ecologice

 DOC/ Planeta copiilor- carte cu povești ecologice
Susține Ecopresa, distribuie!

Casa mea e mama natură este prima poveste din Planeta copiilor, cartea ce are scopul de a trezi respectul și dragostea pentru natură. Autoarea poveștilor, Mariana Lucinschi, spune că prin istoriile sale încearcă să sădească în inima fiecăruia grija și respectul față de mediul înconjurător, de la o vârstă fragedă.

„Albinuțele Leia și Tina, broscuța Miko, porumbița Sara, buburuza Bibi, cățelușul Dino, vă încurajează spre acțiuni care salvează mediul. Vă îndemn să urmați și exemplul micuților Cezar, Mirela și Matei, salvând animalele neputincioase și aflate în pericol. Cu siguranță acțiunile lui Dragomir vor fi pentru voi un imbold spre implicare în soluționarea problemelor de mediu, iar ca sania lui Victoraș să nu aibă nevoie de roți, atenționați părinții că natura suferă și plânge atunci când nu ținem cont de cauzele îmbolnăvirii ei”, spune Mariana despre eroii povestioarelor sale.

Mai jos puteți descoperi poveștile alături de cei mici:

Cartea a fost recent tipărită de Asociația Presei Independent, în parteneriat cu AO Media-Grup Meridian și postul de radio Eco FM.


Susține Ecopresa, distribuie!