fbpx

Concurs pentru achiziționarea a 44 de camioane pentru transportarea deșeurilor municipale

 Concurs pentru achiziționarea a 44 de camioane pentru transportarea deșeurilor municipale
Susține Ecopresa, distribuie!

Primăria Municipiului Chișinău informează că Î.M. Regia „Autosalubritate” a lansat licitație publică pentru achiziționarea a 44 de camioane pentru colectare și transfer a deșeurilor municipale. Concursul are loc în contextul implementării Proiectului „Deșeuri solide Chișinău”.

Licitația este desfășurată prin intermediul platformei electronice de achiziții a Băncii Europene de Reconstrucție și Dezvoltare „ECEPP”. Termenul-limită de depunere a ofertelor este de 21 iunie 2022.

Prin implementarea proiectului „Deșeuri Solide Chișinău”, Regia „Autosalubritate” vrea să aducă cele mai bune practici pentru prestarea unui serviciu de gestionare a deșeurilor de calitate în folosul clienților.

Proiectul se desfășoară în perioada 2020-2023, iar bugetul total constituie cca 23 mil. EURO (9 mil. Euro împrumut oferit de BERD, 9 mil. Euro grant oferit de BEI, prin intermediul Ministerului Finanțelor, 5 mil. Euro grant oferit de E5P, 850 mii Euro oferiți de donatorii BERD – țările membre a Uniunii Europene).

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!