fbpx

Ateliere online „Bursa nutrienților”. Cum poți participa

 Ateliere online „Bursa nutrienților”. Cum poți participa
Susține Ecopresa, distribuie!

Fermierii, agricultorii, liderii de opinie interesați de agricultura prietenoasă mediului din Moldova pot învăța din experiența agricultorilor din Germania. În cadrul a patru ateliere online gratuite Maschinenring Kommunalservice GmbH, Göttingen și Spelleken Associates și-au propus să arate cum funcționează și cum poate fi preluat în Moldova modelul de agricultură circulară din Germania, cum poate fi utilizat gunoiul de grajd (bălegar) lichid pentru a îmbunătăți calitatea câmpurilor, fără a polua apele.

Atelierele online vor avea loc pe platforma ZOOM, de la ora 9:00 până la 17:00, pe durata zilei programate pentru fiecare regiune.

ÎNREGISTRARE AICI – https://forms.gle/3WAJJGgfX3PPjxUH7

Atelierele se vor desfășura în următoarele zile:

  • 14 iulie – regiunea Anenii Noi
  • 15 iulie – regiunea Soroca
  • 21 iulie – regiunea Ialoveni
  • 22 iulie – regiuneaDondușeni

La eveniment vor participa experți din Germania:

  • Jan Hampe (Directorul MRK),
  • Dennis Uhlendorff (Ingenierul principal MRK),
  • Hans-Gerd Spelleken (coordonatorul proiectului)

Link-ul și agenda pentru participarea la webinar va fi expediat pe adresa dvs. de email. Vă rugăm să verificați că indicați o adresă de email valabilă.

Acest proiect este finanțat prin Programul consultativ de asistență al Ministerului Federal al Mediului (AAP) pentru protecția mediului în țările Europei Centrale și de Est, Caucaz și Asia Centrală și alte țări vecine Uniunii Europene. Este supravegheat de Agenția Germană de Mediu (UBA). Responsabilitatea pentru conținutul acestei publicații revine autorilor.

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!