fbpx

Atelier de fotografie la Chișinău

Susține Ecopresa, distribuie!

Studenții din Republica Moldova care activează în domeniul fotografiei sunt invitați să aplice la un atelier de fotografie organizat de centrul Cultural German AKZENTE. Atelierul se va desfășura în perioada…

Workshopul va fi susținut de Chiara Dazi, fotografă independentă, stabilită în Berlin. Împreună cu ea, participanții vor descoperi și reflecta asupra condiției actuale a meșteșugarilor din Moldova prin însușirea noilor tehnici de fotografie documentară. Limba de lucru va fi engleza.

Fotografiile realizate în cadrul atelierului vor fi expuse la Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală între 17 – 27 noiembrie 2016, alături de fotografiile Chiarei Dazi cu subiectul ”Wandertage – Tradiție și Meșteșug în Germania”.

Menționăm că participarea este gratuită și vă puteți înscrie până pe 25 octombrie 2016 trimițând o solicitare de participare însoțită de o scrisoare de motivație și una sau două mostre de lucru  pe adresa cultura@akzente.md.

Atelierul și expoziția fotografică sunt organizate în colaborare cu Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală și sprijinită financiar de Kreishandwerkerschaft Hersfeld-Rote­­nburg și Liechtenstein Development Service.

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!