fbpx

10 aplicații utile pentru călătorii

 10 aplicații utile pentru călătorii
Susține Ecopresa, distribuie!

Organizarea unei vacanțe a devenit mult mai facilă în era tehnologiilor, când tot ce ai nevoie este un telefon și câteva aplicații. Ecopresa.md a selectat 10 aplicații care te vor ajuta să-ți planifici călătoriile. La distanța câtorva click-uri vei găsi cele mai bune oferte de cazare, locurile ce merită de văzut, plaje, cafenele și nu doar. Fii informat și profită la maxim de vacanța visurilor tale.

Odată instalată, Onavo reduce folosirea datelor mobile în roaming. Deci, pentru descărcarea unei aplicaţii sau citirea unui email, vei folosi mai puţin internet ca de obicei, când eşti în afara ţării.

TarvelSafe Pro este o  bază de date cu numere de urgenţă, date de contact de la ambasadă şi servicii importante în ţara pe care o vizitezi. Aplicaţia îţi permite să apelezi un număr de urgenţă dintr-un widget direct de pe ecran.

Există foarte mult aplicaţii de traduceri  pentru smartphone-uri, dar Lost in Translation este considerată cea mai bună dintre ele. În prezent, conţine 36 de limbi străine şi îţi permite să trimiţi traducerea, mai departe, prin email sau mesaj.

Museum Mobile este ca o bază de date, ce conţine informaţii despre mii de muzee mari, din lume, legate de locaţii şi colecţii. Mai mult, folosind GPS-ul, îţi recomandă muzee din vecinătate şi îţi zice cum poţi ajunge la ele mai uşor.

Tripomatic este aplicaţia de itinerarii te ajută să-ţi planifici următoarea vacanţă, având o listă cu peste 400.000 de atracţii turistice, în 300 de destinaţii. Aplicaţia funcţionează atât online, cât şi offline, pentru cele mai populare destinaţii.

Un fel de combinaţie dintre GPS şi reţea socială, Waze îţi trimite informaţii legate de trafic, cele mai rapide rute şi condiţiile drumurilor. Este un program gratuit, extrem de util dacă mergi la drum cu maşina.

Hailo este o aplicaţie care, folosing GPS-ul telefonului tău, face ca taxiurile să vină la tine doar prin apăsarea butonului “pick me up”. O opţiune extrem de utilă când trebuie să ajungi de la aeroport, la hotel, într-un oraş străin.

TimeOut City Guides este un program cu ghiduri turistice din peste 20 de oraşe mari ale lumii, fiecare pline cu informaţii utile despre cele mai cunoscute baruri, restaurante, expoziţii şi spectacole.

iMovie este o aplicaţie pentru pasionaţii de video-uri care vor să trimită acasă vederi video cu peisajele locului. Mai există şi opţiuni de editare pentru a crea nişte filmuleţe fermecătoare de vacanţă.

Ştim cu toţii cât de complicat este să-ţi faci bagajul pentru vacanţă şi, de aceea, Packing Pro îţi vine în ajutor. Tot ce trebuie să faci este să introduci în aplicaţie locaţia unde călătoreşti, cât timp stai şi nişte sugestii legate care vor fi activităţile tale.

Sperăm că aplicațiile date vă vor fi utile și vă vor ajuta să vă bucurați de clipe frumoase în timpul călătoriilor dvs.

[image source=”https://ecopresa.md/dev/wp-content/uploads/2016/11/StaticShot_17-11-2016_17-34-05.png” title=”Google apps for traveling” ][/image] Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!