fbpx

Ziua Câmpului la Rediul de Sus, Fălești

 Ziua Câmpului la Rediul de Sus, Fălești

Seminar științifico-practice cu tema „Sistemul Conservativ de Agricultură – o soluție pentru un management durabil al terenurilor”, organizate în cadrul proiectului Agricultura Competitivă în Moldova (MAC-P)

Susține Ecopresa, distribuie!

Joi, 15 iunie, începând cu ora 10.00, în raionul Fălești, pe unul din terenurile agricole cultivate cu grâu ale întreprinderii „Gospodarul-Rediu” SRL, va avea loc prima ediție a seminarelor științifico-practice cu tema „Sistemul Conservativ de Agricultură – o soluție pentru un management durabil al terenurilor”, organizate în cadrul proiectului Agricultura Competitivă în Moldova (MAC-P).

Gazda primei ediții va fi „Gospodarul-Rediu” SRL din satul Rediul de Sus, raionul Fălești. Va fi demonstrată, în teren, performanța obținută de producătorii agricoli locali care au aplicat tehnologii conservative, avantajele economice obținute, dar și vulnerabilitățile acestor noi abordări în agricultură.

Scopul evenimentului este de a promova soluții pentru o agricultură competitivă în Republica Moldova cu ajutorul tehnologiilor no-till și strip-till (semănatul direct).

La eveniment sunt aşteptaţi producători agricoli, precum și reprezentanți ai autorităților publice centrale și locale, cercetători, reprezentanți ai societății civile și ai mass-media.

Pentru detalii privind locația accesați pagina evenimentului.

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!