fbpx

VIDEO/ Săptămâna Verde Europeană 2020. Mesajul ambasadorului Peter Michalko

 VIDEO/ Săptămâna Verde Europeană 2020. Mesajul ambasadorului Peter Michalko

Foto: jurnal.md

Susține Ecopresa, distribuie!

Cu ocazia lansării Săptămânii Verzi Europene 2020 în Republica Moldova, ambasadorul UE, Peter Michalko, a venit cu un mesaj prin care îndeamnă oamenii să se alăture demersurilor de protejare și recuperare a naturii, pentru un nou început pentru oameni și natură

Când suntem mici, planeta ne pare mare și puternică, iar noi visăm să o cucerim. Apoi înțelegem că planeta, oricât de mare ar fi, este un organism fragil și că de fiecare dintre noi depinde dacă ea va rămâne casa noastră primitoare”, afirmă ambasadorul UE, care a transmis un mesaj cu ocazia lansării Săptămânii Verzi Europene.

Săptămâna Verde Europeană 2020 este o oportunitate anuală de a dezbate și a discuta politica europeană de mediu la nivel național. Organizat de Directoratul General pentru Mediu a Comisiei Europene, acest eveniment cheie din calendarul politicii de mediu atrage factorii de decizie politică, ecologiști, părți interesate și alte părți interesate din întreaga Europă și din întreaga lume.

Săptămâna Verde Europeană 2020 se desfășoară în Republica Moldova în perioada 19-23 octombrie 2020, cu tema naturii și biodiversității. La inițiativa Acțiunii Comisiei Europene – EU4Environment este planificată o campanie națională de comunicare și informare pentru conservarea biodiversității și a mediului înconjurător cu privire la Săptămâna Verde Europeană și Pactul Verde European pentru Moldova.

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!

1 Comment

Comments are closed.