fbpx

Un nou curs gratuit pentru profesori despre stilul de viață ecologic. Îi va ajuta să predea ușor și distractiv

 Un nou curs gratuit pentru profesori despre stilul de viață ecologic. Îi va ajuta să predea ușor și distractiv

Sursa foto: EcoVisio

Susține Ecopresa, distribuie!

Asociația „EcoVisio” lansează un nou curs online gratuit – „Lecții ecologice pentru profesori: Cum să schimbăm obiceiurile”. Cursul este în limba rusă, este destinat în special profesorilor interesați de problemele de mediu și le propune o abordare a obiceiurilor prietenoase mediului mai ușoară și distractivă.
În cadrul instruirii, participanții vor învăța cum se fac cumpărăturile rațional, pentru a reduce producția de deșeuri, cum să organizeze activități școlare și excursii fără a genera deșeuri, precum și cele 21 de obiceiuri ecologice.

Formarea va începe pe 16 noiembrie și va dura cinci săptămâni. Cursul va include patru module de autoinstruire, care vor cuprinde lecții video, teste, activități practice și sesiuni de chat cu echipa cursului, precum și două întâlniri de grup pe platforma Zoom.

Acest curs se va desfășura exclusiv online și va fi predat în limba rusă. Profesorii din întreaga lume sunt invitați să se înscrie la curs, indiferent de locația lor.

Perioada de depunere a cererilor de înscriere se încheie pe 13 noiembrie. Pentru a participa la curs, trebuie să completați următorul formular: https://forms.gle/wZM9LAmtzG5RnPbC7.

Organizatorii vor selecta profesorii motivați să predea educație ecologică, iar gradul lor de motivație va fi evidențiat prin răspunsurile la întrebările din formular.

Pentru mai multe informații despre curs și pentru a vă înscrie, puteți accesa site-ul https://ecoidea.school/ecouroki_course.

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!

Daniela Morari