fbpx

Tur de presă în localitățile din Ștefan Vodă

 Tur de presă în localitățile din Ștefan Vodă

Tur de presă la proiectele finanţate din fondurile GEF SGP şi ADA

Susține Ecopresa, distribuie!

Asociația Jurnaliștilor de Mediu și Turism Ecologic din Republica Moldova (AJMTEM), în parteneriat cu Societatea Ecologică „BIOTICA”, Asociația de Dezvoltare a Turismului din Moldova și Mișcarea Ecologistă Ștefan Vodă, invită reprezentanții mass-media interesanți la un tur de presă în localitățile din Ștefan Vodă, beneficiare ale proiectelor finanțate din fondurile SGP – Programului de Granturi Mici GEF și ADA – Austrian Development Cooperation.

Scopul evenimentului: informarea jurnaliștilor privind rezultatele implementării proiectelor GEF și ADA, beneficiile de mediu și sociale întru îmbunătățirea calităţii mediului și a vieții în comunitățile rurale.

Turul de presă este organizat la data de 30-31 iulie 2017, pe următorul traseu: Chișinău – Talmaza –Cioburciu – Ștefan Vodă – Popeasca, cu vizitarea obiectivelor finanțate din fondurile GEF SGP și ADA, întâlnirea cu reprezentanții APL, cetățeni etc.

Pentru confirmarea prezenţei, dar şi orice informaţii şi întrebări suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi pe email: ajmtem@gmail.com până la data de 28 iulie 2017, ora 17.00.  Numărul de locuri este limitat – va fi aplicat principiul primul venit-primul servit.

Participanții vor fi asigurați cu cazare și masă, vor fi rambursate cheltuielile de drum pentru jurnaliștii din teritoriu (în baza biletului de călătorie și a copiei buletinului de identitate).

În speranţa unei colaborări fructuoase,

Lilia CURCHI, director executiv, Asociația Jurnaliștilor de Mediu și Turism Ecologic din Republica Moldova (AJMTEM), tel: 022 237149, 076770061, 079406812

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!