fbpx

Șefii Inspecțiilor pentru Protecția Mediului din Ialoveni și Basarabeasca au demisionat

 Șefii Inspecțiilor pentru Protecția Mediului din Ialoveni și Basarabeasca au demisionat
Susține Ecopresa, distribuie!

Șefii Inspecțiilor pentru Protecția Mediului din Ialoveni și Basarabeasca au demisionat din proprie inițiativă. Informația a fost confirmată pentru ecopresa.md de Ion Bulmaga, șeful Inspectoratului pentru Protecția Mediului.

Potrivit lui, astăzi, 10 ianuarie, și-au prezentat demisia trei persoane, șefii de la Basarabeasca și Ialoveni și un inspector din cadrul aparatului central. Toți trei au indicat motive personale.

De asemenea, Bulmaga a precizat că urmează și alte demisii, cu detalii va reveni după data de 15 ianuarie.

Astfel, a demisionat Ștefan Vlasî de la Inspecția pentru Protecția Mediului Ialoveni. Acesta a fost angajat în noiembrie 2020 și reiese că a activat puțin peste un an. Potrivit ultimei declarații prezentate la Autoritatea Națională pentru Integritate, Vlasî a avut un salariu de peste 50 mii de lei în 2020, atunci activând la FCP”DRABANT”SRL. Soția sa a ridicat peste 60 mii de lei din activitatea în două instituții: AO”Izvorul Vlasî”  și Î.I.”DOINIŢA-VLASΔ.

A demisionat și Nina Dodica de la șefia Inspecției pentru Protecția Mediului Basarabeasca. Funcție pe care a deținut-o de la 21 ianuarie 2019. Potrivit ultimei declarații de avere a acesteia, în 2020, Dodica a avut un salariu de 99 494 de lei.


Susține Ecopresa, distribuie!

Leave a Reply