fbpx

Asociația „Eco-TIRAS” a dat startul înscrierilor la Școala de Vară „Nistru 2023”

Susține Ecopresa, distribuie!

Asociația Internațională „Eco-Tiras” anunță concursul privind participarea la Școala de Vară „Nistru 2023”. În această tabără, se pot înscrie adolescenți și tineri cu vârsta cuprinsă între 15 și 20 de ani. Școala include prelegeri, activități intelectuale și sportive. Participarea este gratuită.

Școala de vară „Nistru 2023” va avea loc în luna iulie și va dura șase zile. În această perioadă, adolescenții și tinerii vor avea parte de prelegeri interesante cu oameni proeminenţi şi experţi în diverse domenii: mediu, știinţă, geografie, istorie ș.a. De asemenea, ei vor avea posibilitatea să participe la o multitudine de activități intelectuale, sportive și creative.

În acest an, evenimentul este consacrat problemei schimbării climei. „Școala de vară Nistru 2023 este o oportunitate de a găsi noi prieteni și de a evalua propriile aptitudini și abilităţi. Este deschisă pentru tinerii de pe ambele maluri ale Nistrului”, menționează reprezentanții Eco-TIRAS.

Școala de Vară se va desfășura în satul Molovata Nouă, raionul Dubăsari.

Sunt invitați să aplice copiii (băieți, fete) de pe ambele maluri ale Nistrului. Pentru a participa la concurs, trebuie să trimiteţi formularul până la 25 iunie 2023 la adresa: 2023_yss@mail.ru. Rezultatele vor fi anunțate înainte de 1 iulie.

Tabăra de Vară „Nistru 2023” este organizată de Asociația Internațională „Eco-TIRAS” și activitatea este susținută de Fundația Europeană pentru Climă.

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!

Ana Raileanu