fbpx

„Pijama party” – o petrecere în scop caritabil pentru susținerea felinelor străzii

Susține Ecopresa, distribuie!

Magazinul de caritate „Inima Pură” din Chișinău organizează sâmbătă, 9 iulie, un eveniment pentru colectarea resurselor financiare care vor merge pentru îngrijirea pisicilor și motanilor străzii. „Pijama party” este un eveniment pentru cei care vor să petreacă o seară liniștită și relaxantă, cu activități interesante și shopping caritabil.

Participanții la petrecere se vor putea antrena în diferite jocuri de societate, precum Twister și Chicken Paw, iar organizatorii le pregătesc gustări, băuturi răcoritoare și dulciuri.

Scopul evenimentului este de a promova reutilizarea articolelor de vestimentație, astfel, punându-se accent pe protejarea mediului înconjurător. De asemenea, prin acest eveniment se va atrage atenția la soarta felinelor străzii și necesitatea susținerii acțiunilor de protejare a acestora.

Sâmbătă atmosfera va fi confortabilă. De ce aveți nevoie pentru aceasta? De o pijama și de bună dispoziție. Luați-vă prietenii și cunoscuții”, spun organizatorii evenimentului.

Pentru cei prezenți va fi pregătită o zonă pentru ședințe foto.

Persoanele interesate sunt îndemnate să scrie un mesaj pe pagina de Facebook a magazinului „Inima Pură” prin care își anunță prezența la eveniment. Petrecerea va avea loc sâmbătă, 9 iulie, începând cu ora 16.00, pe adresa Sarmizegetusa, 53.

„Inimă Pură” este un charity shop al Asociației Obștești „Felina Urbană”. Aici, toate hainele vândute sunt donate, reciclate și reutilizate, iar profiturile magazinului se îndreaptă pentru îngrijirea pisicilor fără stăpân.

Mai multe detalii despre magazin vedeți mai jos.

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!

Ana Raileanu