fbpx

Lansarea traseului turistic „Pomul vieții”

Susține Ecopresa, distribuie!

Asociația Națională de Turism Rural, Ecologic și Cultural din RM (ANTREC Moldova) vă invită să participați la lansarea traseului turistic „Pomul vieții”. Traseul va fi inaugurat printr-o vizită  la 10…

Totodată, menționăm că ANTREC Moldova organizează pe 17 iunie conferința de presă cu ocazia implementării proiectului Rețelele de Cooperare între Actori a mai multor Nivele pentru a avansa Standardele de Calitate în Turismul de Patrimoniu la Nivel Transfrontalier –  ALECTOR. În cadrul conferinței va avea loc prezentarea traseului touristic „Pomul vieții”,precum și se va discuta importanța valorificării patrimoniului cultural în turism.

Potrivit organizatorilor în locațiile din traseul „Pomul vieții” sunt prezente simboluri care exprimă atât creativitatea, cât și generozitatea poporului nostru și vor fi văzute în diferite ipostaze consacrate de tradiție în muzee și în case, vor fi gustate, băute, dar și preparate, vor fi admirate ca lucrări de artă, dar și create, încât turiștii să participe la descoperirea semnificațiilor lor, ca niște căutători de comori spirituale.  Fiecare din aceste locații pune accentul când pe toate trei simboluri: pomul vieții, pâinea și vinul de ritual, când pe unul sau două dintre ele, dar mereu activitățile trimit la elogierea cadrului natural și la triumful vieții.

Vă informăm că participarea la evenimente este gratuită, dar ținând cont de numărul limitat de locuri disponibile, se va aplica principiul primul venit – primul servit!

Doritorii sunt rugați să confirme participarea până la data de 15.06.2016 printr-un mesaj la adresa electronică antrec@moldova-tourism.md, cu indicarea numelui și prenumeului participantului, companiei/asociației/instituției pe care o reprezintă, precum și a datelor de contact (telefon, email).

În atașament găsiți invitația și agenda evenimentelor.


Susține Ecopresa, distribuie!