fbpx

Iuliana Cantaragiu, secretar de stat la Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului

 Iuliana Cantaragiu, secretar de stat la Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului

Iuliana Cantaragiu, secretar de stat la Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului (MADRM)

Susține Ecopresa, distribuie!

Iuliana Cantaragiu, expertă în elaborarea  proiectelor și studiilor economice la Centrul Național de Mediu, a fost numită secretar de stat la Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului.

Iuliana Cantaragiu și-a făcut studiile la Academia de Studii Economice din București,  având diplomă de licență în economie. Ulterior, a studiat “Parteneriate în domeniul dezvoltării durabile. Politici publice și domenii de activitate economice durabile pentru țările din Bazinul Mării Negre” la REC Turcia și Universitatea Internațională din Veneția. A lucrat zece ani la Centrul Regional de Mediu din Chișinău. Din 2010 până în prezent a fost expertă în elaborarea  proiectelor și studiilor economice la Asociația Obștească „Centrul Național de Mediu”.

Iuliana Cantaragiu este membră a Platformei societății civile de monitorizare a Acordului de Asociere între Uniunea Europeană și Republica Moldova, precum și membră a Comisiei privind utilizarea stabilă și protecția bazinului fluviului Nistru din partea Republicii Moldova.

”Eu am un vis, vreau să văd apele din Republica Moldova așa cum le-am văzut și le admir în Finlanda. Clasa I de calitate apele de suprafață ce ocupă 95% din suprafața țării și 72 la sută din teritoriu este împădurit. Vreau să văd asta în Republica Moldova. Pentru a obține rezultate trebuie să muncim cu maxim efort împreună”, a declarat Iuliana Cantaragiu, la şedinţa de prezentare în faţa echipei MADRM.

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!