fbpx

Încă un pic și #NeamPornit: Cum relansăm turismul intern?

 Încă un pic și #NeamPornit: Cum relansăm turismul intern?
Susține Ecopresa, distribuie!

Sectorul turismului a fost afectat dur de efectele pandemiei de Covid-19, atât la nivel global, cât și național. În acest context, Agenția de Investiții vă invită la primul eveniment live din cadrul campaniei naționale, cu genericul „Încă un pic și #NeamPornit”, pentru a lansa un apel de participare la sondajul online, realizat în scopul cunoașterii profilului turistului local și a așteptărilor acestuia.

Totodată, în cadrul evenimentului vor fi dezvăluite succesele campaniei, dar și viitoarele acțiuni. Live-ul se va desfășura online, marți, 19 mai, ora 12.00 și va putea fi urmărit pe pagina de Facebook a Agenției de Investiții și pagina oficiala a campaniei #NeamPornit:

La eveniment vor participa:

·         Rodica Verbeniuc, Director General al Agenției de Investiții

·         Eugen Boico, Director General al Agenției Creative „Publicis”

·         Dumitru Slonovschi, Director „Magenta Consulting”

·         Viorel Barbănouă, Partener al „Profile Agency”

·         Roman Stirbu, Director General al companiei „Simpals”

Agenția de Investiții a lansat la sfârșitul lunii aprilie în mediul online campania națională #NeamPornit.

Inițiativa are ca scop susținerea turismului intern, promovarea Moldovei drept o destinație turistică autentică și neexplorată, stimularea creării de noi oferte turistice și creșterea consumului produsului local.

În susținerea acțiunilor campaniei se pot ralia și alți agenți economici, dar și toți doritorii de a-și (re)descoperi țara.

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!