fbpx

GRAFIC/ Ninsori și temperaturi de până la – 9 grade pe timp de noapte. Prognoza meteo pentru următoarele zile

 GRAFIC/ Ninsori și temperaturi de până la – 9 grade pe timp de noapte. Prognoza meteo pentru următoarele zile

Imagine de kristamonique de la Pixabay

Susține Ecopresa, distribuie!

Deși au trecut primele zile din luna martie, timpul de afară este încă rece, iar spre sfârșitul săptămânii mercurul în termometre va coborî până la -9 grade în nordul țării. 

Astfel, la Nord pe timp de zi sunt așteptate temperaturi între 0…3 grade, în perioada luni miercuri. Începând de joi, temperaturile vor scădea până la -3, iar spre duminică vor oscila între 0..+3 grade.  Pe timp de noapte, de luni până miercuri, sunt așteptate temperaturi cuprinse între -6 și – 3 grade Celsius, vineri și sâmbătă temperatura minimă la nordul țării va ajunge până la -9 grade.

În zona de Centru, mercurul în termometre va fi puțin mai ridicat. Astfel, pe timp de zi  minimele înregistrate vor fi de -2..+1 joi, iar pe timp de noapte între -8..-5. De asemenea, marți și miercuri în centrul țării se așteaptă ninsori slabe.

La Sud, pe timp de zi, vor fi înregistrate temperaturi cuprinse între +2..+5 până miercuri, iar începând cu joi mercurul în termometre va scădea și va ajunge la -1. În zilele de luni, marți, miercuri sunt așteptate ninsori.

Iată tabloul meteorologic pentru următoarele zile:

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!