fbpx

Expoziție inedită de caricaturi pe tema schimbărilor climatice la Chișinău

Susține Ecopresa, distribuie!

În perioada 13-30 iunie 2016 toată lumea este invitată să admire expoziția „Cum abordăm problema schimbărilor climatice”, realizată de caricaturiști suedezi și  studenți ai  Academiei de Muzică, Teatru și Arte…

Organizatorii spun că prin intermediul expoziției vor să atragă atenția publicului asupra fenomenului schimbărilor climatic care ameninţă mediile noastre de trai, cauzînd dezastre naturale şi forţînd oamenii să-şi părăsească casele. Lucările artiștilor au ilustrat angajamentul faţă de subiectul climei, lucrările acestora reprezentînd un apel autentic la o atitudine mai responsabilă faţă de această problemă.

Expoziţia Cum abordăm problema schimbărilor climatice”, a fost creată de Institutul Suedez, alături de cinci caricaturist suedezi: Magnus Bard, Riber Hansson, Helena Lindholm, Karin Sunvisson şi Love Antell. În afară de lucrările celor 5 caricaturiști suedezi, expoziția include 15 lucrări ale studenților Academiei de Muzică. Teatru și Arte Plastice, care oferă o privire alarmantă şi dezarmantă asupra subiectului schimbărilor climatice.

Expoziția va fi prezentată în cadrul Săptămânii Europene a Energiei Durabile în Moldova, în incinta Galeriei de Artă a MallDova, etajul 2. Pentru a fi la curent cu detaliile privind evenimentul urmăriți pagina de facebook a acestuia.

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!