fbpx

Doi câini de la necropola de animale din Chișinău și-au găsit stăpânii în Canada

Susține Ecopresa, distribuie!

Doi patrupezi de la necropola de animale din Chișinău au fost adoptați de o familie în Canada. Maidanezii alias „Niusica” și „Bulocika” au zburat cu avionul spre noua lor casă, împreună cu stăpânii lor.

Din păcate, foarte puțini oameni acceptă să adopte un câine maidanez, oferindu-i un adăpost sigur în casa sa. În pofida numărului mic de solicitări, totuși, unii patrupezi au norocul să fie adoptați de oameni cu suflet mare, care reușesc să le ofere toată atenția și dragostea necesară. Î.M. Regia „Autosalubritate” colaborează de ani buni cu mai mulți voluntari, iubitori de animale care au devenit prieteni adevărați, eroi ai câinilor comunitari de la necropolă. Eroii noștri ne-au ajutat să găsim o familie potrivită pentru doi patrupezi alias „ Niusica” și „Bulocika”, care de acum în colo vor avea o șansă la o viață mai bună. Cei doi patrupezi au plecat tocmai în CANADA, unde vor avea parte de o casă nouă alături de noii săi stăpâni!”, anunță Regia „Autosalubritate”.

Eroii necropolei îndeamnă și alți oamenii să urmeze acest gest demn de luat exemplu. Atunci când sunt hotărâți să adopte un câine maidanez, să meargă la necropola municipală, să interacționeze cu ei, căci este forte important să vadă cum reacționează patrupedul.

Toți puii de căței de la necropolă care în fiecare zi așteaptă să-și găsească o familie sunt vaccinați, deparazitați, le sunt aplicate crotaliile, iar câinii adulți sunt sterilizați.

În prezent, la necropola de animale sunt circa 455 de maidanezi. Anul trecut au fost adoptați 235 de câini.

Foto: autosalubritate.md
Foto: autosalubritate.md
Foto: autosalubritate.md
Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!

Ana Raileanu