fbpx

DOC/ Peste un milion de lei – venit obținut din munca peste hotare. Ce avere declară șeful Moldsilva

 DOC/ Peste un milion de lei – venit obținut din munca peste hotare. Ce avere declară șeful Moldsilva

Foto: zdg.md

Susține Ecopresa, distribuie!

Anul trecut, șeful de la Moldsilva și soția sa au câștigat peste un milion de lei muncind peste hotarele țării. Mai exact vorbim de 44 382 lire sterline. În același an, Stîngaci a avut un salariu de 29.977 lei pentru mai puțin de două luni în funcția de director al Agenției Moldsilva. Soția sa, angajată la un birou notarial, a ridicat un salariu de 22680 lei.

Soții Stîngaci și-au suplinit veniturile cu 36600 de lei din darea în locațiune a unui imobil și alte 1850 de lei din arenda, cel mai probabil, a unui teren agricol.

Alte peste 35 de mii de lei, familia Stîngaci le-a primit sub formă de indemnizații de la o instituție guvernamentală din Marea Britanie.

Familia Stîngaci deține în proprietate două terenuri agricole, un apartament de 49 metri pătrați și un garaj, valoarea ultimelor două fiind de peste 263 mii de lei.

În 2021, Vadim Stîngaci a devenit proprietarul unui automobil de model vw Golf, a cărui valoare indicată este de 150 mii de lei. Anterior, soții Stîngaci au deținut o mașină de model vw j Betta pe care au cumpărat-o în 2019. Șeful Moldsilva a precizat pentru ecopresa.md că automobilul a fost vândut.

De asemenea, Vadim Stîngaci indică că are o cotă parte din compania SA „Mega Prim”, care ar furniza mai multe servicii. Potrivit portalului idno.md, acestea sunt: leasing financiar, alte intermedieri financiare n.c.a. și închirierea şi exploatarea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!