fbpx

Dezvolți o idee care se adresează problemelor climei? Participă la clima@ și câștigă premii valoroase

 Dezvolți o idee care se adresează problemelor climei? Participă la clima@ și câștigă premii valoroase
Susține Ecopresa, distribuie!

Fondul Green for Growth Fund (GGF) a lansat o nouă ediție a competiției clim@ pentru a susține ideile inovatoare care adresează schimbările climatice și protejează mediul. Aplicațiile pot fi transmise prin intermediul paginii oficiale www.ggf-climat.com de către întreprinderi și start-up-uri cu experiență din întreaga lume.

Concursul este deschis aplicanților care abordează următoarele teme: energie regenerabilă, eficiență energetică, conservarea energiei, soluții pentru o economie circulară și eficiența resurselor (gestionarea deșeurilor și a apei). Aplicațiile pot fi transmise până pe 16 februarie 2020, iar echipele care vor accede în finală vor fi anunțate în martie. Cele mai de succes echipe conform rezultatelor primei runde își vor prezenta ideile în cadrul Sustainable Future Forum care se va desfășura pe 3 iunie 2020, la Frankfurt pe Main.

climat2

Finaliștii vor beneficia de mentoring și coaching, premii bănești și, bineînțeles, de oportunitatea de a întâlni potențiali sponsori și investitori.

Prima ediție a competiției clim@ în 2018 a avut un mare succes: au fost recepționate circa 300 de aplicații din peste 80 de țări din întreaga lume. Echipele care au acces în finală au dezvoltat modele de business care abordează reciclarea deșeurilor animaliere în fibre, hârtie și bioplastice; confecționarea ambalajelor durabile din ciuperci; și regândirea electromobilității urbane.

Accesează pagina web pentru mai multe detalii referitor la procedura de aplicare și calendarul competiției.

clim@ este organizată de Finance in Motion GmbH în numele Facilității de Asistență Tehnică GGF cu susținerea financiară a ComisieiEuropene în cadrul inițiativei EU4Energy și a Ministerului Federal pentru CooperareEconomică și Dezvoltare din Germania (BMZ).

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!