fbpx

Devino agent al schimbării participând la Sesiunile de Impuls Online – activEco 2020

 Devino agent al schimbării participând la Sesiunile de Impuls Online – activEco 2020
Susține Ecopresa, distribuie!

Tinerii interesați de mediu, sunt invitați să participe la programul de educație ecologică activEco, prin care vor primi suport pentru a devină agenți ai schimbării în Moldova și în regiunile învecinate din Ucraina și România

Ecovisio, organizatorii programului, spun că participanții la Sesiunile de Impuls Online (în română și rusă) vor primi prima doză de motivație și entuziasm, alături de alți oameni care îți împărtășesc valorile.

Ca să participați, trebuie doar să completați acest formular până pe 5 APRILIE, 23:59.

❗ Întâlnirile vor avea loc online în perioada 10-25 aprilie, prin intermediul platformei Zoom – deci, veți avea nevoie doar de conexiune la internet.

CINE POATE SĂ APLICE – oricine cu vârsta între 16-35 de ani, din Moldova sau din regiunile învecinate ale României și Ucrainei.

CE URMEAZĂ – după Sesiunile de Impuls Online, activEco va continua pe parcursul anului cu o serie de traininguri de weekend, ce vor acoperi teme actuale precum transportul sustenabil, alimentația sănătoasă sau cum să realizezi videouri cu impact social. Vei fi încurajat să-ți implementezi propriul proiect pe o temă la care ții, cu suportul unui mentor și un mic grant de până la €500. După implementarea proiectului, te vei alătura comunității de 330 de absolvenți de programe EcoVisio, pentru care pregătim constant evenimente și oportunități speciale.

Dacă aveți întrebări, i le puteți adresa Elenei Tacu, +373 611 458 14.

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!