fbpx

Activiștii de mediu din Moldova sunt invitați la Iași pentru un seminar despre păduri

Susține Ecopresa, distribuie!

Activiștii de mediu din Republica Moldova sunt invitați la seminarul The Future of Romania’s Forests (Viitorul pădurilor din România), care va avea loc la Iași, pe data de 9 iulie. Organizat de Fundația Verde Europeană (Green European Fundation – GEF), evenimentul va aduna reprezentanți ai societății civile, activiști de mediu și factori decidenți atât din România, cât și din străinătate.

Seminarul va include ateliere și discuții cu activiști și experți locali și internaționali pe teme diverse precum activismul „verde”, defrișările ilegale și reîmpădurirea în mediul rural. Totodată, participanții vor avea parte de o vizită de studiu, organizată în parteneriat cu grupul informal de activiști „Codrii Iașilor”.

La seminar vor lua parte activiști de mediu, dar și din alte domenii, din Serbia, Grecia, Austria, Belgia, România și Republica Moldova. Evenimentul se va desfășura în limbile română și engleză, iar cei prezenți vor putea opta pentru traducere simultană în căști.

Mai multe detalii despre seminar, inclusiv formularul de participare, găsești aici. Termenul-limită pentru înscrieri este miercuri, 6 iulie, 23:59.

Participarea la seminar este gratuită, iar organizatorii asigură până la două nopți de cazare, catering în timpul evenimentului și rambursarea costurilor de transport.

Evenimentul este organizat de Fundația Verde Europeană, cu sprijinul Asociației Agent Green și al grupului „Codrii Iașilor”, cu suportul financiar al Parlamentului European.

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!

Ana Raileanu