fbpx

Accelerator AgTech. Un program pentru cei care vor să dezvolte produse și servicii în industria agricolă și alimentară

 Accelerator AgTech. Un program pentru cei care vor să dezvolte produse și servicii în industria agricolă și alimentară
Susține Ecopresa, distribuie!

Startup-urile și antreprenorii din industria agricolă sunt invitați să participe la primul Accelerator AgTech, parte a Laboratorului de inovații AgTech. Un program destinat celor interesați să dezvolte produse și servicii în industria agricolă și alimentară și se va desfășura timp de 12 săptămâni.

Potrivit organizatorilor, în perioada 17 ianuarie – 30 aprilie 2022, echipele participante vor avea acces la o platformă educațională cu materiale video și teste care abordează subiectele principale în dezvoltarea unui startup: module de afaceri, identificarea clienților, analiza pieței și pregătirea pentru susținerea pitch-urilor în fața potențialilor parteneri.

De asemenea, participanții vor avea posibilitatea să colaboreze cu 2-3 companii private din industria agricolă și să testeze produsele și serviciile programului prin identificarea potențialilor clienți și a nevoilor reale ale acestora.

Echipele formate din dezvoltatori IT, entuziaști și experți în agricultură și marketing, antreprenori etc., care au un produs minim viabil (MVP) și vor să accelereze dezvoltarea acestuia, sunt invitate să se înregistreze până în data de 14 ianuarie 2022, completând  formularul: https://forms.gle/av5EaFyvYVYKPDgS7.

Organizatorii notează că, ideile trebuie să fie viabile din punct de vedere comercial, sectorial, durabil, să integreze tehnologiile IT, să încurajeze colaborarea și să urmărească rezolvarea uneia dintre problemele cu care se confruntă agricultorii.

Mai multe detalii despre accelerator găsești AICI sau pe pagina evenimentului.

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!