fbpx

/VIDEO/ Zeci de litri de acetonă, scurse din interiorul depozitului de vopsea. Ultimele detalii despre incendiu

 /VIDEO/ Zeci de litri de acetonă, scurse din interiorul depozitului de vopsea. Ultimele detalii despre incendiu
Susține Ecopresa, distribuie!


Pompierii continuă să lupte cu flăcările izbucnite la un depozit de vopsele de pe strada Calea Basarabiei din Capitală. Din interiorul depozitului s-au scurs peste 40 litri de acetonă, iar mai multe recipiente cu lichide inflamabile au fost supuse exploziei mecanice în urma dezvoltării incendiului.

După 12 ore de misiune, pompierii sunt la fața locului și efectuează lucrări de demontare și demolare a carcasei de metal pentru a putea interveni în focarele din interiorul construcției.

La fața locului sunt implicați 60 de angajați IGSU cu 15 autospeciale de intervenție. Pentru prevenirea scurgerii lichidelor ușor inflamabile pompierii au utilizat nisip cu scopul evitării revărsării acestora și stingerii focarelor. Totodată pentru lichidarea eficientă a ardeii salvatorii folosesc spumogen.

În urma arderii nu au fost raportate victime, iar potrivit primelor estimări, focul a cuprins suprafața de 2000 de metri pătrați a construcției.

După finalizarea etapei de intervenție, specialiștii Laboratorului Experimental Antiincendiar vor cerceta toate circumstanțele pentru înaintarea primelor versiuni de izbucnire a incendiului.

Incendiul a izbucnit în dimineața zilei de miercuri în depozitul în care se păstrau mai multe produse și lichide ușor inflamabile.

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!