fbpx

S-a dat start înscrierilor la National Geographic Photo Camp. Cine poate participa

 S-a dat start înscrierilor la National Geographic Photo Camp. Cine poate participa

Imagine simbol: digitatrend.com

Susține Ecopresa, distribuie!

Tinerii activi din toată țara se pot înscrie la cea de-a II-a ediție a taberei National Geographic Photo Camp, organizată de Internews în Moldova în parteneriat cu National Geographic Society. Este un program de instruire în fotografie și educație mediatică prin imagini, ce oferă participanților posibilitatea de a experimenta diverse tehnici de creare a istoriilor vizuale, dezvoltând astfel un spirit critic de analiză a evenimentelor/faptelor și transpunerea acestora în imagini de calitate.

Sesiunea de instruire va fi moderată de o echipă de fotografi de talie internațională de la National Geographic Society, care va pune la dispoziția participanților un șir de instrumente și tehnici inovative de redare a istoriilor fotografice.

Anul acesta National Geographic Photo Camp se va desfășura în UTA Găgăuzia, orașul Comrat, în perioada 4-8 mai 2020, iar participarea este gratuită. Organizatorii vor acoperi toate cheltuielile pentru transport, cazare și alimentare, și vor pune la dispoziția participanților toate cele necesare pentru instruire, inclusiv aparatele foto.

După desfășurarea instruirilor, participanții vor avea posibilitatea să-și expună propriile lucrări și să împărtășească experiența obținută la National Geographic Photo Camp în cadrul unor expoziții publice și întâlniri cu membrii comunității din care fac parte.

Vor fi selectate persoanele care:

– Au vârsta cuprinsă între 18-25 ani;
– Sunt interesate de fotografie;
– Sunt active și deschise să împărtășească experiența obținută în cadrul National Geographic Photo Camp cu membrii comunității lor.

Pentru a se înscrie la concursul de selectare a celor 20 de participanți ai National Geographic Photo Camp, tinerii doritori sunt invitați să completeze un formular online până pe 16 martie 2020, ora 18:00. Formularul poate fi ACCESAT AICI. Participanții selectați vor fi anunțați printr-un email până la data de 1 aprilie.

Pentru mai multe detalii, sunați la numărul de telefon 060500570 sau scrieți la adresa de email in-chisinau@internews.org

Acest program de instruire este organizat în cadrul proiectului “Presa în sprijinul democrației, incluziunii și responsabilității în Moldova” (MEDIA-M), finanțat de USAID, UK aid și implementat de Internews in Moldova, care are ca scop promovarea dezvoltării mass media independente și profesioniste, și crearea unui sector media mai rezistent la presiunile politice și economice.

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!