fbpx

Proiect de 15 mln. lei la Holercani. Liceul din localitate este eficientizat energetic

 Proiect de 15 mln. lei la Holercani. Liceul din localitate este eficientizat energetic
Susține Ecopresa, distribuie!

Panouri fotovoltaice și o clădire renovată sunt unele dintre rezultatele așteptate la liceul Teoretic din Holercani unde au loc lucrări de eficientizare energetică a instituției de învățământ.

Până la moment, în cadrul proiectului au fost executate lucrări de termoizolare a pereților exteriori, al soclului și al planșeului de acoperiș, a fost executat acoperișul blocului 1B, precum și executate lucrări la sistemul de încălzire și ventilare, cît și la rețelele inginerești. Tot aici, au fost executate lucrări de renovare a încăperilor bucătăriei și a blocurilor sanitare.

Recent, o echipă formată din specialiști în implementarea proiectelor din cadrul ADR Centru au întreprins o vizită de lucru la șantierul și au verificat mersul lucrărilor.

La finalizarea proiectului se așteaptă următoarele rezultate: 4298,4 m² clădire renovată, 330,9 m² pereți exteriori izolați, 30,6 m² ferestre și uși exterioare schimbate, 1954,8 m² planșeu izolat 1 punct termic instalat, un sistem fotovoltaic care va avea o capacitatea de 10 kW si va fi compus din 30 panouri fotovoltaice, 220 m.l. conducte exterioare de care vor beneficia circa 330 persoane.

Valoarea contractului de antrepriză constituie 15 114 092,00 lei, iar lucrările se planifică a fi finalizate către sfârșitul anului curent.

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!