fbpx

FOTO. VIDEO/ Incendiu la un depozit din Chișinău unde sunt păstrate televizoare și calculatoare vechi. 70 de pompieri, la fața locului

 FOTO. VIDEO/ Incendiu la un depozit din Chișinău unde sunt păstrate televizoare și calculatoare vechi. 70 de pompieri, la fața locului
Susține Ecopresa, distribuie!

Update 16:33. Conform IGSU, incendiul a fost lichidat la ora 15:04. Victime nu au fost raportate. Circumstanțele, cauza si prejudiciile materiale urmează a fi stabilite ulterior.

Update 13:39. Angajații IGSU continuă să lucreze pentru lichidarea incendiului pe strada Industrială 59/1. Arderea a fost localizată către ora 12:24, iar la fața locului la stingerea incendiului sunt antrenați 70 de salvatori și pompieri cu 18 unități de tehnică din cadrul Inspectoratului.

Știrea inițială. Un incendiu a izbucnit la un depozit din Chișinău în care sunt păstrate televizoare și calculatoare vechi, precum și materiale de vopsea. Potrivit primelor informații, angajații IGSU au stabilit că a arde o suprafața de 200 m2 a depozitului.

La fața locului pentru stingerea arderii la fața locului au fost îndreptate nouă echipaje de intervenție fiind antrenați 40 de pompieri.

Potrivit IGSU, datorită intervenției operative a efectivului Inspectoratului, arderea nu a obținut răspândire fiind salvate celelalte bunuri materiale din interiorul încăperii afectate, dar și încăperile adiacente. Victime nu au fost raportate.  Pompierii continuă să lucreze la fața locului pentru localizarea și lichidarea arderii. Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior de specialiști.

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!