fbpx

FOTO 18+/ Mai multe căprioare ar fi fost ucise. Agenția Moldsilva anunță o anchetă de serviciu la Sîngerei

 FOTO 18+/ Mai multe căprioare ar fi fost ucise. Agenția Moldsilva anunță o anchetă de serviciu la Sîngerei
Susține Ecopresa, distribuie!

Agenţia „Moldsilva” anunță că a format de urgenţă un grup de lucru ce va realiza o anchetă de serviciu după ce Partidul Democrația Acasă a publicat câteva imagini cu mai multe căprioare ucise. Potrivit formațiunii, imaginile ar fi fost transmise anonim și în el se semnalează un caz de braconaj din raionul Sîngerei.

Agenția Moldsilva spune că condamnă cu vehemență asemenea fapte și că va elucida faptele pe marginea acestui caz. În context, solicită persoanelor care dispun de informaţii pe acest caz să le ofere, spunând că garantează confidenţialitatea strictă pentru cei care vor vorbi.

Potrivit mesajului primit de către Partidul Democrația Acasă, este vorba despre „fiul șefului pe ecologie al raionului Sîngerei”, care ar fi omorât mai multe căprioare.

„Acesta este fiul șefului pe ecologie al raionului Sîngerei, ei la miezul nopții umblă prin pădurile din r. Sîngerei fără nici o frică și vânează tot ce le stă în cale, eu doresc ca dacă dumnevoastră l-ați putea posta pe internet să vadă toată țara că lor se permite totul, vă rog eu nu doresc să mă dezvălui nu doresc să am probleme cu ei, vă rog dacă puteți să le postati” se arată în mesajul postat de Partidul Democrația Acasă.

Contactat telefonic Bologan Victor de la Inspectoratul pentru Protecția Mediului Sîngerei ne-a relatat că nu cunoaște detalii despre acest caz, fiind în concediu. Motrul Anatolie care este șeful IPM de la Sîngerei deoacamdată nu a răspuns la apelurile ecopresa.md.

Moldsilva spune că condamnă acestea abuzuri și declară că persoanele care s-au dedat la asemenea fapte urmează să poarte responsabilitate, conform legislaţiei Republicii Moldova, indiferent de orice circumstanţe.

Toate informaţiile despre acest caz le puteţi comunica prin intermediul Liniei specializate anticorupţie a Agenţiei „Moldsilva”, tel. 022 211-311

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!