fbpx

Circa două tone de metal uzat, transportat ilegal. Ce riscă șoferul

 Circa două tone de metal uzat, transportat ilegal. Ce riscă șoferul
Susține Ecopresa, distribuie!

Un microbuz, în care era transportat circa două tone de metal uzat fără acte de posesie și proveniență, a fost depistat de polițiștii de frontieră. La volanul automobilului se afla un locuitor din sat. Zaim, r-nul Căușeni.

Potrivit Poliției de Frontieră, microbuzul a fost oprit în trafic în centrul sat. Ucrainca, r-nul Căușeni. În cadrul verificărilor, în compartimentul marfar polițiștii de frontieră au depistat 1950 kg de metal uzat, de diferite dimensiuni, pentru care nu s-a putut prezenta niciun act de proveniență. Alte detalii privind originea lotului de bunuri, dar și unde urma să fie realizat, șoferul a ezitat să le ofere oamenilor legii.

Materialele de constatare acumulate au fost transmise pentru examinare, după competență, la Inspectoratul de Poliție Căușeni, unde șoferul riscă o amendă de 3000 lei cu confiscarea mărfii.

Microbuzul este de model Volkswagen LT35, cu numere de înmatriculare moldovenești, iar la volanul vehiculului a fost identificat un cetățean moldovean de 59 de ani.

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!