fbpx

Atenție! Evitați Grădina Publică „Alunelul” și Parcul Catedralei în această săptămână

 Atenție! Evitați Grădina Publică „Alunelul” și Parcul Catedralei în această săptămână
Susține Ecopresa, distribuie!

În această săptămână, lucrătorii Asociației de gospodărire a spațiilor verzi din capitală vor efectua lucrări de defrișare și curățare a arborilor din Parcul „Alunelul” și Grădina Catedralei „Nașterea Domnului”. În legătură cu acest lucru, locuitorii și oaspeții Chișinăului sunt îndemnați să evite ieșirile în cele două parcuri.

Serviciul de defrișare din cadrul Î. M. „AGSV” va interveni pe parcursul săptămânii 13-18 iunie 2022 la lucrări silvotehnice de defrișare sau curățare a arborilor în Grădina Publică „Alunelul” și Grădina Catedralei „Nașterea Domnului”. Astfel, vă rugăm insistent să evitați ieșirea la aer curat și plimbările în sectoarele mai sus menționate, pentru evitarea unor situații de risc în adresa cetățenilor”, anunță „Spațiile verzi”.

Amintim că, în luna mai, un copil de doi ani a decedat după ce peste căruciorul în care se afla a căzut o creangă groasă de copac. Incidentul a avut loc în Parcul „Alunelul”. Ulterior, Primăria municipiului Chișinău și Ministerul Mediului au anunțat că au inițiat două anchete paralele pe marginea acestui caz.

CITEȘTE ȘI: Două anchete paralele pe cazul copilului de 2 ani, care a murit după ce peste el a căzut o bucată de copac 


Susține Ecopresa, distribuie!

Ana Raileanu