fbpx

Concurs național de fotografii „Fără PLASTIC- mă simt FANTASTIC!”

 Concurs național de fotografii „Fără PLASTIC- mă simt FANTASTIC!”
Susține Ecopresa, distribuie!

Iulie este luna în care spunem „NU” poluării cu plastic, ocazie pentru care  A.O. Asociația pentru Valorificarea Deșeurilor, cu sprijinul financiar al Uniunii Europene, a lansat Concursul național de fotografii „Fară PLASTIC mă simt Fantastic!”. Ideea competiției este de a promova prin creație, practicile de reutilizare, reciclare și reducere a deșeurilor de plastic în rândul populației de toate vârstele din Republica Moldova.

Condiții:

  1. Fiecare participant trebuie să fotografieze într-o manieră cât mai creativă și informativă metodele/alternativele prin care putem reduce sau înlocui plasticul (ex. acasă, la oficiu, plimbări în natură etc.);
  2. Dimensiunea minimă pentru fotografii este 1.5 MB (2048 x 1536 pixels sau 1536 x 2048 pixels) și vor fi acceptate cel mult 5 fotografii;
  3. Fotografiile trebuie transmise până la data de 15.08.2021 în format (.jpg). Materialele primite după această dată nu vor fi examinate.  

Poți expedia FOTOGRAFIILE astfel:  

Prin intermediul formularului  https://forms.gle/cRY13WJnrjt2cvZb6 prin care se va solicita și acceptarea termenilor și condițiilor specifice concursului de fotografie.

Criterii de jurizare:

Fotografiile înscrise în concurs vor fi apreciate de membrii echipei de jurizare. În total, vor fi selectați 3 câștigători, fotografiile cărora vor personaliza calendarul pentru anul 2022, inclusiv premii bănești:
Locul I – 2000 de lei
Locul II – 1000 de le
Locul III – 500 de lei

*Toți participanții la concurs for beneficia de un abonament anual versiunea (.pdf) la Revista trimestriala “Managementul Deșeurilor

Datorită  Proiectului “Fară PLASTIC mă simt Fantastic!”, implementat cu sprijinul financiar al Uniunii Europene și a concursului de fotografie ne propunem să sensibilizăm publicul privind consecințele poluării cu deșeuri de plastic și să diseminăm cât mai multe alternative practice și sustenabile în lupta cu aceste deșeuri”, spun reprezentanții AVD.

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!