fbpx

Artă și hrană în spațiul urban

 Artă și hrană în spațiul urban

Bermet Borubaeva/ Artistă și cercetătoare (Kîrgîzstan). Foto: FB/Бермет Борубаева

Susține Ecopresa, distribuie!

În cadrul programului „Fațade Publice” al Asociației Oberliht, Bermet Borubaeva, artistă și cercetătoare din Bișkek, va face o prezentare cu titlul „Arta și hrana în spațiul urban”. Evenimentul se va desfășura, vineri, 16 iunie, cu începere  de la ora 18:00, în Centrul Orășenesc al Tinerilor Naturaliști din sectorul Botanica, Chișinău, bd. Traian, 3. În cadrul prezentării Bermet va povesti despre inițiativele artistice legate de hrană și ecologie în marile orașe.

Prezentarea va aborda întrebări precum: ce mâncăm în era contemporană, în ce măsură hrana noastră este ecologică și sustenabilă pentru mediu, câtă mâncare aruncăm? Aceste întrebări au generat o serie de proiecte artistice în diferite țări, în cadrul cărora artiștii au încercat să ofere viziuni și răspunsuri alternative.

De asemenea, în cadrul prezentării Bermet va povesti despre proiectele sale pe teme ecologice: mini-festivalul ecologic „Trash” din Bișkek și experimentul „Nelichid” din Moscova. La sfârșitul evenimentului, organizatorii invită participanții și la o discuție colectivă deschisă asupra problemelor ecologice din sectorul Botanica.

Intrarea la eveniment este liberă. Detalii AICI.

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!