fbpx

Premierul a cerut o analiză a vânzărilor de lemn efectuate de Moldsilva. „Am văzut o mașină plină cu lemne care se numeau „crengi”

Susține Ecopresa, distribuie!

Premierul Dorin Recean i-a cerut ministrei Mediului, Iordanca-Rodica Iordanov, o analiză a vânzărilor de lemne din ultimele șase luni, făcute de Agenția „Moldsilva”. Solicitarea nu a fost întâmplătoare. În debutul celei mai recente ședințe de Guvern, Dorin Recean a menționat că a depistat o mașină încărcată cu lemne, care erau vândute cu denumirea de „crengi”.

Premierul susține că acest caz a avut loc acum câteva zile, în cadrul unei vizite la Rezervația „Plaiul Fagului”. „Eram în deplasare în teritoriu, am trecut pe la „Plaiul Fagului” și acolo surpriză: am văzut o mașină plină cu lemne care se numeau „crengi”. Când m-am uitat în registre, am văzut că ea a fost vândută cu 500 de lei”, a declarat Dorin Recean în debutul ședinței.

În acest context, șeful executivului i-a cerut ministrei Mediului o analiză „clară” despre tot ce s-a întâmplat în ultimele șase luni în ceea ce privește livrările de masă lemnoasă de la „Moldsilva”.

Analiza urmează să fie prezentată de către Ministerul Mediului până vineri, 18 august.

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!

Ana Raileanu