fbpx

Întreprinderile Mici și Mijlocii pot obține finanțare pentru ecologizarea propriei activități

Susține Ecopresa, distribuie!

Întreprinderile Mici și Mijlocii au posibilitatea să participe la Programul de Ecologizare prin intermediul căruia vor putea adopta practici de ecologizare a proceselor de producere și prestare a serviciilor. Programul este implementat de Organizația pentru dezvoltarea ÎMM. 

Prin intermediul Programului, ÎMM vor beneficia de materiale informative, consultanță, servicii de suport și formare privind identificarea soluțiilor și adoptarea acțiunilor concrete de ecologizare a proceselor de producere și prestare a serviciilor, care să permită creșterea potențialului companiei de a obține o cotă mai mare pe piețe.

În cadrul etapei doi, ÎMM vor beneficia de suport financiar sub formă de grant pentru implementarea acțiunilor de ecologizare privind utilizarea eficientă a resurselor, aplicarea modelelor de producție și consum durabile, introducerea eco-inovațiilor în procesele tehnologice, reducerea si gestionarea deșeurilor, prevenirea poluării și gestionarea resurselor de apă, etc.

La scară mică, ÎMM vor putea beneficia de sume de până la 200 de mii de lei, iar la scară largă – de sume până la 500 de mii de lei.

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!

Ana Raileanu