fbpx

Comisia de anchetă privind modul de exploatare a substanțelor minerale utile, constituită de Parlament. Lista membrilor

 Comisia de anchetă privind modul de exploatare a substanțelor minerale utile, constituită de Parlament. Lista membrilor

Foto: resurseminerale.site

Susține Ecopresa, distribuie!

A fost constituită Comisia de anchetă privind modul de exploatare a substanțelor minerale utile și determinarea impactului asupra mediului. Proiectul a fost susținut de 78 de deputați.

Potrivit proiectului, Comisia urmează să sistematizeze informațiile acumulate ca rezultat al activității unei alte Comisii de anchetă, la același subiect, constituită în legislatura trecută, dar care nu și-a finalizat activitatea din considerentul declanșării alegerilor parlamentare anticipate.

Totodată, Comisia de anchetă își propune continuarea investigațiilor în domeniul gestionării substanțelor minerale utile și determinarea impactului asupra mediului, antrenând în activitatea sa toate autoritățile statului responsabile de acest domeniu.

Raportul cu privire la rezultatele și concluziile anchetei va fi prezentat plenului Parlamentului în termen de 120 de zile de la data constituirii comisiei.

În calitate de membri au fost aleși Ina Coșeru (președintele Comisiei), Radu Mudreac (vicepreședinte al Comisiei), Mariana Cușnir (secretar al Comisiei), Inga Sibova, Irina Lozovan, Reghina Apostolova, Lilian Carp, Vladimir Bolea, Ion Babici, Veronica Roșca.

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!