fbpx

Granturi nerambursabile de până la 2000 EUR pentru startupuri

 Granturi nerambursabile de până la 2000 EUR pentru startupuri
Susține Ecopresa, distribuie!

Yep!Moldova lansează a 8-a ediție a programului internațional Yep!Startup Pre-accelerator. Programul sprijină antreprenorii care vor să lanseze produse scalabile pe piața externă, oferind granturi, expertiză și acces la o rețea internațională de mentori și investitori.

În acest an, pentru prima dată la Chișinău, Yep!Moldova organizează un batch comun pentru Moldova și Ucraina, startupurile având ocazia să lucreze împreună, să creeze o comunitate, să dezvolte networking și să facă schimb de idei. La program pot aplica echipe care doresc să scaleze produsul, să facă upgrade afacerilor și să ridice investiții.

Dacă sunteți acest antreprenor, vă așteptăm începând cu 31 martie în programul nostru Yep!Startup Pre-accelerator.

Înregistrați-vă aici la programul de pre-accelerare.

Yep!Startup Pre-accelerator are o durată de 2 luni, iar participanții pot primi:

● Granturi nerambursabile de până la 2000 EUR;
● Suport și feedback din partea mentorilor YEP – manageri de top din companii precum Cisco, Genesis Investment Fund, Deloitte, și fondatori de startupuri precum Axon Partners, Gravitec etc.;
● Pregătirea pitch deck cu mentori și traineri specializați;
● Acces mai ușor în acceleratorul Startup Wise Guys – partenerul YEP, unde pot fi ridicate investiții de până la 100k EUR;
● Networking cu experți din Europa, Israel, SUA.

Datorită parteneriatului Yep!Moldova cu Garage48 și Startup Wise Guys, participanții pre-acceleratorului nostru beneficiază de expertiză triplă și de posibilitatea de a accesa mai ușor 3 programe de accelerare europene.

Dacă aveți în rândul prietenilor și colegilor, persoane care vor să beneficieze de această oportunitate, faceți un share, astfel încât informația să ajungă și la ei. Link de înregistrare la programul de pre-accelerare: https://forms.gle/sU3jTPx8PdFyD1odA

Participarea la Yep!Startup Pre-accelerator este gratuită, toate costurile fiind acoperite de finanțatori. De asemenea, organizatorii nu percep cotă parte din afacere.

În ultimii 3 ani, startupurile YEP au reușit să ridice granturi și investiții de peste 500 000 $. În total prin programele noastre au fost dezvoltate 350 de startupuri din Ucraina și Moldova din domenii precum: aviație, fintech (cryptocurrency, NFT), medtech (psihologie, echipamente medicale inovative), agtech (produse hardware), createch (animație, muzică), edtech, turism etc.

Digiqole ad
Susține Ecopresa, distribuie!