Tinerii pentru Eco Plastic anunță că doritorii de a dona plastic o pot face doar în cadrul colectărilor mobile. Următoarea va avea loc în weekendul de 20-21 iunie.

Până atunci vor fi contactați toți donatorii care au completat formularul precedent, cei care nu au reușit pot scrie un mesaj pe pagina de Facebook a TEP.

♻️ Regulile de acceptare a plasticului au rămas neschimbate:
– Acceptăm plastic de tipul 2 (HDPE / PE) și 5 (PP).
– Capacele de plastic sunt acceptate inclusiv și cele fără marcaj.
– Ambalajele subțiri încă nu avem posibilitate să reciclăm.
– Plasticul donat trebuie să fie obligatoriu spălat de conținut și etichetele trebuiesc scoase. Dacă totuși ați încercat să îndepărtați eticheta și nu v-a reușit, întrebați echipa TEP în privat cu fotografie cum procedați cu acel obiect.
– Obiectele nemarcate, care nu pot fi identificate din ce tip de plastic sunt compuse NU sunt acceptate, inclusiv tot plasticul de unică folosință: bețișoare, paiuri, linguri, farfurii etc
– 1 kg de plastic este reținut pentru livrare. Pentru fiecare kg în plus puteți cere remunerare (1kg de plastic = 1 săpun din uleiuri vegetale de la Seed it Forward). Dacă epuizăm stocul de săpun, vă aducem datoria la următoarea colectă de plastic.
– Este posibil de solicitat și produse TEP la comandă. În acest caz, TEP va efectua calculele și va anunța cantitatea de plastic necesară spre donare, sau prețul produsului.

Dragi donatori de plastic,Tare ne-am fi dorit să ne revedem la Colectările noastre tradiționale de Plastic în parc pe…

Опубликовано TEP – Tinerii pentru ECO Plastic Пятница, 12 июня 2020 г.